За нас Общи условия

Кои са Extra Office?

Extra Office е търговски бранд на Канцеларски ООД, създаден да обслужва потребностите на всеки офис от консумативи, оборудване, канцеларски и почистващи материали и всичко друго, необходимо за Вашата дейност.

Целта на Extra Office е винаги да предлага най-добра цена на продуктите, формиращи основните разходи в офиса.

Екипът ни е съставен от кадри с дългогодишен професионален опит в бранша. Вашето удовлетворение от работата с Extra Office е наше основно кредо.

Защо да пазарувате от Extra Office?

Продуктовото ни портфолио е изградено от наложени и доказани марки на българския пазар. С хилядите продукти онлайн, Extra Office може да отговори на всяка клиентска потребност – от Вашата сутрешна чаша ароматно кафе и напитка, през копирна хартия и тонери, химикалки, класьори, материали за почистване, до офис техника и обзавеждане.

Нашето обещание към Вас – добавена стойност на цялостния продукт и отлично обслужване. Може да разчитате на нас като доставчик №1 за всичко необходимо за Вашия успешен бизнес.

С нашите надеждни, бързи и безплатни доставки ще получите Вашите продукти навреме и без усилие. Винаги ще бъдете в състояние да купувате офис продукти с увереността за постоянно високо качество на стоките и услугите ни.