Количка
Количка
Количката е празна.

Избери по

НачалоМарки

HYGEA

Филтри
HYGEA

HYGEA

Във времената, в които живеем, всички имаме нужда от качествен дезинфектант за ръце, с който да се предпазваме от заразяване с болести. Затова и в нашия каталог предлагаме висококачествените дезинфектанти на HYGEA, които могат да бъдат закупени както на едро, така и на дребно.


Висококачествени дезинфектанти за дома и офиса

HYGEA са дезинфектанти с бактерицидно, фунгицидно (Candida Albicans) и ограничено вирусоцидно действие (вируси с обвивка). Те са предназначени за хигиенна дезинфекция на ръце и повърхности, като почистват без да има нуждата за употреба на вода или сапун. Дезинфектантите на HYGEA са изключително ефективни, те убиват 99,99% от бактерии и вируси с обвивка.

 

Приятни за кожата

В дезинфектантите се съдържа глицерол, който успокоява и омекотява кожата и био лавандулово масло, което има антисептични и противовъзпалителни свойства. Дезинфектантите HYGEA придават по-здрав и жизнен вид на кожата, освен, че я прeчистват от бактерии.

 

Когато употребявате дезинфектанта не го разреждайте с вода. Нанасяйте поне 3 мл. върху ръцете си и втрийте в продължение на 30 секунди за максимален ефект. Ако почиствате повърхност – напръскайте от поне 30 см.

0

продукти