Сравни
0 Количка
Всички категории
НачалоМарки

Nestle

Филтри
Nestle

Nestle

Серията на NESCAFÉ Dolce Gusto предлага разнообразие от капсули за кафе, които са ароматни, вкусни и лесни за приготвяне. Специалността на Dolce Gusto е в това да приготвят хубаво кафе, което да има незабравим вкус при всяка глътка за всеки клиент.

 

Само най-добрите кафе зърна

Кафето на Dolce Gusto се прави с подбрани кафе зърна. Кафето е специална комбинация от Робуста и Арабика, изпечени по специална рецепта и с най-добрата грижа. Всички капсули на серията на NESCAFÉ имат незабравим вкус и аромат. Целта на NESCAFÉ е да предостави най-хубавото кафе, на което човек да може да се наслади във всеки един момент.

 

Перфектни кафемашини

Всичките кафемашини от серията Dolce Gusto са създадени да бъдат лесни за употреба, да не цапат излишно и без сложни процеси при правенето на кафе с капсули. С иновативни машини, разнообразие от ароматни капсули и лесна система за приготвяне на кафе, NESCAFÉ Dolce Gusto предлага един приятен и бърз начин да се насладите на хубаво кафе в дома или офиса.


От нашия каталог можете и да закупите висококачествените кафемашини и да се насладите на разнообразие от над 10 вида капсули за кафе!

59

продукти

Продукти

Страница 1 от 3
«1 2 3»
0