Количка

Количка
Количката е празна.
НачалоМарки

Марки

«1»
Compatible

Compatible

Цените на консумативите за принтер стават все по-високи. Първоначално, когато купувате принтер, неговата цена не е прекалено висока и той е изключително достъпен. Много малко хора обаче си дават сметка, че всъщност основните разходи по един принтер не са за самата машина, а за консумативите, които ще купувате в последствие.

 

Когато купувате принтер сложете една нула след цената му и тогава ще добиете представа реално колко всъщност ще ви струва да го използвате.

 

Защо да използвате съвместими консумативи?

Съвместимите консумативи за принтери струват много по-малко от оригиналните консумативи за конкретния модел, което прави разноската много по-малка за употреба на машината.

 

Нека сравним плюсовете и минусите на съвместимите консумативи:

 

Плюсове:
- Съвместимите консумативи са много по-евтини, като често те струват наполовина от цената на оригиналните, което ги прави много по-достъпни;

- Когато използвате съвместими консумативи вие не жертвате качество на принтиране. Консумативът издържа толкова дълго колкото оригинален тонер, както и принтира със сравнимо качество;

- Съвместимите консумативи често биват създадени от ремонтирани касети, което ги прави по-добри за околната среда.

 

Минуси:

- Съвместимите консумативи не са одобрени от официалните производители, което значи, че те не носят отговорност за употребата им. Те не крият риск за принтера в себе си, но въпреки това е хубаво да имате това предвид, когато използвате съвместими консумативи.

 

Имайки всичко това предвид, можете да видите защо съвместимите консумативи са предпочитан избор от мнозинството!

продукти
Lavazza Firma

Lavazza Firma

 

Хубавото кафе е нещо, което всеки може да оцени и нещо, от което всеки има нужда. Било то вкъщи или по време на работа, всички имаме нужда да се заредим, а за да направим това, кафето трябва да е перфектно. Трябва да е ароматно, вкусно и достатъчно силно, но не прекалено силно.


Затова и ви представяме новата серия Lavazza Firma – най-качествената серия от капсули и кафемашини на Lavazza за дома и офиса. Със специалния си дизайн на кафемашините, Lavazza внасят миризмата и вкуса на автентичното италианско кафе във вашия офис.

 

Автентично италианско качество

Престижните кафемашини са произведени в Италия и отговарят на най-високите изисквания за кафе. Машината има модерен тъч скрийн, безупречна пяна и голямо чекмедже за вашето удобство.

Какви са 5-те правила за перфектното еспресо?

Линията Lavazza Firma е създадена за да внесе целия вкус и аромат на перфектното еспресо в офиса. За да се гарантира това, ето 5 правила, които нашите кафе машини спазват:

 

 

Уникално качество
Най-ценните смеси, смлени умело.

 

 

Идеална дозировка
До 8 грама, за перфектно еспресо всеки път.

 

 

Пресовано кафе
За кафе с отлично тяло точно като едно в любимото кафене.

 

 

Бавно извличане
Перфектната продължителност на времето за улавяне на максималния вкус.

 

 

Самозащитена капсула за кафе
Опакована във вакуум, за да запази целия аромат и свежест на кафето.

 

 

 

 

Предлагаме и безплатна кафемашина Lavazza Blue, като за нея има условия:

- Само за фирми и Юридически лица;

- Само за гр. София;

- Само срещу минимална месечна консумация 2х48 бр. капсули.

 

Поръчайте и получете своята кафемашина и кафе до 24 часа!

продукти
Lavazza

Lavazza

Lavazza е една от най-реномираните марки за кафе в целия свят. Капсулите и кафемашините на марката се срещат в почти всички офиси и в голяма част от домовете – те са ароматни, приятни и автентични.

 

Историята на кафе Lavazza започва през 1895 г. в Торино. За 125-годишната си история производителят се наложи като най-търсената марка за кафе в световен план, с разнообразие от вкусове, аромати и интензитет на кафетата си.

 

Разнообразие от продукти

Lavazza предлага множество различни серии кафе. В нашия магазин можете да намерите сериите:

- Crema e Gusto – мек и приятен бленд от бразилска Арабика и югоизточноазиатска Робуста. Идеална комбинация от плътно кафе с интересен вкус;

- Qualita Oro – перфектният бленд от 6 вида Арабика от Централна и Южна Америка;

- Qualita Rossa – насладата от автентичното италианско кафе, което италианците обичат да пият в почивката си. Отличителен аромат, придаващ ви енергия;

- Blue – Силно и ароматно, кафе, което ви зарежда с енергия;

- Firma – автентично италианско кафе, най-добрата серия капсули на Lavazza.

 

Предлагаме разновидности от Lavazza за различни кафемашини – кафе на зърна, капсули, мляно. В нашия каталог можете да закупите и кафемашина Lavazza, с която да си правите перфектното кафе всеки път.

продукти
BIC

BIC

Глобалният бранд BIC има много скромни начала – с една мечта и една химикалка. Целта на фирмата от самия ѝ зародиш е една: да се отговори на нуждите на клиентите за качествен инструмент за писане. Успехът на фирмата да създаде един удобен и достъпен инструмент за писане е неизмерим. BIC не само създават качествена химикалка, те завладяват света на пособията за писане и дават възможността на всеки един човек да има качествени писалки, моливи и маркери.

 

Една мисия: По-приятен живот

В днешно време мисията на компанията е да допринася за благоприятния живот на всички свой клиенти. Всички да имат най-добрите химикалки, моливи, запалки и други канцеларски и домашни пособия. Компанията има стремеж да улеснява ежедневието на всички с продуктите си. Затова и те не спират да подобряват и еволюират ежедневни канцеларски пособия по начини, които ги правят елементарни за употреба.

 

Качеството на продуктите е доказано – BIC винаги е била фирма, която е приоритизирала качество, сигурност и достъпност на продуктите си. Всички химикалки, моливи и маркери на BIC са създадени да бъдат използвани дълго време. Фирмата поема отговорност за това да спомага за грижата за околната среда.

 

С продуктите на BIC, всеки един от нас може да намери точно това, от което има нужда. В нашия каталог можете да закупите най-качествените и търсени канцеларски материали от световноизвестната фирма, при това на много достъпна цена!

продукти
Faber-Castell

Faber-Castell

Faber-Castell е водещият производител на моливи в световен план, както и един от водещите производители на други пишещи средства като химикалки, маркери и канцеларски материали като гумички и линии.

 

Фирмата има 260-годишна история в производството на моливи и държи на качество на продуктите повече от всичко. Faber-Castell е световноизвестна с висококачествени продукти, иновативни идеи в света на канцеларските материали и грижа за околната среда.

 

Устойчивост на продуктите

Faber-Castell е поела отговорност за това да произвежда продукти, които са устойчиви и да имат активна роля в това да спомагат за грижата за околната среда.

 

Компанията активно участва в дейности, които спомагат за околната среда:

- Компанията ежегодно засажда дърва в Южна Америка. Компанията има над 100 кв. км засадени дърва в Бразилия, като те абсорбират над 900 000 тона въглероден диоксид годишно;

- Над 82% от енергията, която компанията използва при произвеждането си на моливи и други канцеларски материали е възобновяема енергия.

 

Качество пред всичко

Всички продукти на Faber-Castell са създадени да бъдат висококачествени и издръжливи и в нашия каталог няма да намерите нищо по-различно. Можете да закупите разнообразие от канцеларски материали на фирмата от нашия магазин, включително чертежни моливи, цветни моливи, разнообразие от размери и цветове маркери и други.

продукти
Office Point

Office Point

Office Point е фирма, която е отдадена на това да създава качествени канцеларски материали на цени, достъпни за всекиго. С над 15-годишна история, компанията е поела мисия да предлага и разпространява богато разнообразие от достъпни материали за офиса, от които всеки клиент да остане доволен.

 

Клиентът винаги е доволен

Още от началото си Office Point е отдадена на това да отговаря на нуждите на всички свои клиенти и да им предложи всеки продукт, който те търсят. С око за детайла и неограничен ентусиазъм, всеки един канцеларски продукт, който се предлага под името Office Point носи със себе си очакването за качество на страхотна цена.

Когато става дума за задоволство от продукта е важно той да отговаря на няколко ценности:
- Да е произведен качествено и да отговаря на всички изисквания на клиента;

- Цената му да е достъпна и да не възпрепятства клиентите;

- Отношението при продажбата на продуктите да е отлично.

 

Тези ценности отговарят и на продуктите, които ще намерите в каталога на eoffice.bg! Всички канцеларски материали Office Point отговарят на високото качество и достъпни цени, с които компанията е известна, а високото качество на обслужване е от нас.

продукти
HSM

HSM

Всеки офис има нужда от висококачествен и надежден шредер – когато ежедневно се използват документи е важно да има бърз и ефикасен начин да се унищожават и ненужните документи. Това прави и шредерите HSM толкова търсени и желани.

 

Шредерите им са създадени с цел да бъдат лесни за употреба от потребителите, да не изразходват много енергия и да бъдат качествени в работата си. Ако търсите машина, която да унищожава всички документи за вас, HSM e перфектния партньор!


Три серии от качествени шредери
В нашия каталог ще намерите и трите серии модели на шредерите HSM, всеки със своите собствени предимства:

- HSM SECURIO – ако търсите премиум клас шредер, серията SECURIO е перфектния избор за вас. Те са качествени, издръжливи във времето и имат съвременен дизайн. Това са най-високата класа шредери на HSM и предлагат всички иновативни опции, от които имате нужда за професионална употреба;

- HSM Pure – Серията Pure е перфектната комбинация от съвременен и класически шредер. По-компактни от предходната SECURIO, Pure са модели мощни шредери за хартия, които предлагат опциите, от които ще имате нужда в офиса си;

- HSM Shredstar – малки, компактни и ефективни. Това са шредерите от серията Shredstar – идеални за унищожаване на документи в домашна или офис обстановка.

 

Независимо от това каква класа шредер имате нужда, вие можете да го закупите от eoffice.bg – ние ви предлагаме висококачествени машини за унищожаване на хартия с гаранция от 2 години!

продукти
Bi-Office

Bi-Office

Bi-Office предлага серия от висококачествени презентационни инструменти, с които да представят данни и идеи в офисна или академична обстановка. Те предлагат опции за писане върху дъски, планиране и показване на презентации и статистики. Предлагат се както статични, така и мобилни дъски за презентация и флипчарти.

 

Bi-Office произвеждат и предлагат разнообразие от иновативни презентационни инструменти. Продуктите им са висококачествени и устойчиви за околната среда – една от мисиите на компанията е да спомагат за нейната грижа.

 

Грижа за устойчивост

Компанията поема ангажимент да използва рециклируеми материали, които да спомагат за устойчивостта на продуктите им:

- Част от дървото, което се използва при производството на продуктите е от неизползвани индустриални отпадъци;

- Компанията използва устойчиви материали като листа от дърва и корк;

- Артикулите се произвеждат с рециклирана хартия и неизползвани материали като алуминий.

 

При производството си на всички презентационни средства, Bi-Office поема отговорност да минимизира отпечатъка си върху околната среда и да произвежда всеки продукт с идеята той да бъде използван дълго време и след това рециклиран.


В нашия каталог вие ще намерите разнообразие от флипчарти, коркови дъски и бели дъска за презентация на компанията, които можете да закупите на отлични цени. Закупете качествени и устойчиви презентационни средства на страхотни цени!

продукти
Henkel

Henkel

Henkel е една от най-големите компании в световен план. С доминантно присъствие в множество сфери на живота ни, компанията предлага и продукти в сферата на канцеларските материали. Всички продукти на компаниите под шапката на Henkel са висококачествени и с мисия да бъдат устойчиви за околната среда.

 

В нашия каталог ще намерите продукти от две от нейните дъщерни компании:


Loctite – Неудържимата сила на човека и машината

Loctite е водещия производител на лепила, уплътнители и други материали за третиране на повърхности. Целта на компанията е да предлага лепила, които отговарят на високите стандарти и нужди на клиентите – благодарение на това и лепилата са висококачествени, издръжливи и здрави. 

 

В нашия каталог можете да намерите разнообразие от модели здраво и силно лепило за всички нужди, които имате!

 

Pritt – по-лесно залепване на хартия от всякога

Pritt е производител на лепила от над 50 години. В тези 50 години компанията прави залепването на хартия и картон в домашни или работни условия по-лесно от всякога. С производство на над 120 млн. лепила годишно, компанията е водещия производител на сухо лепило в световен мащаб.

 

Ако търсите сухо лепило, то eoffice.bg е мястото за вас. Можете да купите най-качественото сухо лепило в света на страхотна цена!

продукти
Dolce Gusto

Dolce Gusto

Серията на Nescafe Dolce Gusto предлага разнообразие от капсули за кафе, които са ароматни, вкусни и лесни за приготвяне. Специалността на Dolce Gusto е в това да приготвят хубаво кафе, което да има незабравим вкус при всяка глътка за всеки клиент.

 

Само най-добрите кафе зърна

Кафето на Dolce Gusto се прави с подбрани кафе зърна. Кафето е специална комбинация от Робуста и Арабика, изпечени по специална рецепта и с най-добрата грижа. Всички капсули на серията на Nescafe имат незабравим вкус и аромат. Целта на Nescafe е да предостави най-хубавото кафе, на което човек да може да се наслади във всеки един момент.

 

Перфектни кафемашини

Всичките кафемашини от серията Dolce Gusto са създадени да бъдат лесни за употреба, да не цапат излишно и без сложни процеси при правенето на кафе с капсули. С иновативни машини, разнообразие от ароматни капсули и лесна система за приготвяне на кафе, Nescafe Dolce Gusto предлага един приятен и бърз начин да се насладите на хубаво кафе в дома или офиса.


От нашия каталог можете и да закупите висококачествените кафемашини и да се насладите на разнообразие от над 10 вида капсули за кафе!

продукти
Varta

Varta

Varta AG е световноизвестен производител на батерии, който цели да създава издръжливи батерии, които да се употребяват дълго време. Целта на компанията е да бъде активен участник в пазара на възобновяемата енергия.

 

Varta е водещ производител на всякакви типове батерии в световен план – микробатерии, батерии АА, ААА и АААА, големи батерии и други. Компанията се грижи за това всеки клиент и потребител да получава най-добрите батерии и условия за употреба на преносима енергия. В постоянно променящия се пазар, компанията се грижи постоянно да иновира продуктите си и да е винаги една стъпка пред всички други производители на батерии с качеството си – това прави и батериите им толкова издръжливи.

 

Богато разнообразие на продукти

В продуктовия каталог на eoffice.bg вие можете да намерите голяма част от батериите, които се използват в офис и домашна обстановка на Varta AG. Ние предлагаме комплекти батерии AA, ААА, цинкови и литиеви на страхотна цена.

 

Освен това предлагаме и презареждащи се батерии Varta, които се произвеждат като част от мисията на компанията да спомага за опазване на околната среда.

продукти
Duracell

Duracell

Всички са добре запознати със зайчето на Duracell – талисманът на компанията е синоним с качествени батерии.

 

Duracell е най-големия производител на алкални и презареждащи се батерии в света. От над 75 г. компанията се свърза с компактни и издръжливи батерии. Целта на Duracell е да дава възможност на всичките си клиенти да купува издръжливи батерии, които отговарят на изискванията им. Благодарение на издръжливостта на продукта, батериите са предпочитан избор за устойчивостта си за околната среда, тъй като се налага те да бъдат сменяни много по-рядко от тези на конкуренцията им.

 

Качество и издръжливост

Батериите на Duracell са известни с това, че могат да се използват с години. При уреди, които изразходват много повече енергия батериите пък издържат с месеци.

 

Батериите, които се произвеждат от компанията са проектирани да могат да бъдат използвани и за повече от един уред, след като се изразходят. Веднъж могат да се използват за уред, който консумира много енергия като мишка, а в последствие за уред като часовник за стена. Това ги прави устойчиви и рециклируеми – идеален избор за дома и офиса.

 

В каталога на eoffice.bg можете да закупите алкални батерии АА и ААА от Duracell. Възползвайте се и се заредете с най-качествените батерии на страхотна цена!

продукти
Pilot

Pilot

Химикалките на японския производител Pilot са добре познати с отличното си качество и удобството си на употреба. От над 100 години компанията иновира технологията на автоматичните химикалки и в днешно време химикалките на Pilot са едни от най-качествените, които можете да намерите.

 

Иновативни разработки

Компанията е разработила множество технологии, които революционизираха автоматични химикалки, сред които и:

- Регулатор на мастило – химикалките имат технология, която разпределя излишното мастило в пластовете на инструмента. По този начин тя автоматично регулира потока на мастилото в инструмента и позволява за много по-гладък поток;

- Шейкър система – освен чрез натискането на копче, писалката на автоматичните химикалки може да бъде изкарана и чрез разклащане. Това позволява писалката да се прибира и изкарва с по-голяма лекота;

- Без капаче – вместо да се поставя капак върху химикалката, тя използва специална система, която прибира писалката вътре в тялото ѝ. След като писалката бъде прибрана, изходът на химикала се покрива автоматично с малък пласт метал.

 

Химикалките на Pilot идват и с множество други иновативни технологии, които да отговарят на нужди, които клиентите дори не са подозирали, че имат. Това прави и тези автоматични химикалки толкова иновативни.


В каталога на eoffice.bg можете да намерите богато разнообразие от автоматични и гел химикалки на Pilot на страхотни цени!

продукти
Fleks Ko

Fleks Ko

Fleks Ko е български производител, който е специализиран в производството на бели и цветни самозалепващи се етикети. Тези етикети са изключително търсени в различни сфери на бизнеса, като те биват използвани както за идентификация, така и като етикети за цени в търговията на едро и дребно, транспорта и хранителната промишленост.

 

Лесни за употреба

Качествените етикети се произвеждат на ролка и работят най-добре с инструменти като баркод принтери, етикиращи везни и най-вече маркиращи клещи, които бързо и лесно поставят лепенката.

 

Всички самозалепващи лепенки се произвеждат от разновидности от висококачествена матова и гланцова хартия. Те са устойчиви на влага и високи и ниски температури и веднъж щом ги залепите, можете да разчитате, че те няма да се отлепят за дълго време.

 

Произведени у нас

Самозалепващите етикети на Fleks Ko са единствените етикети формат а4, които се произвеждат у нас. В каталога на eoffice.bg можете да намерите разнообразие от различни бели етикети, произведени от тях – с различни размери, с прави и кръгли ъгли и на страхотни намаления. Възползвайте се и закупете етикети за вашия бизнес!

продукти
HYGEA

HYGEA

Във времената, в които живеем, всички имаме нужда от качествен дезинфектант за ръце, с който да се предпазваме от заразяване с болести. Затова и в нашия каталог предлагаме висококачествените дезинфектанти на HYGEA, които могат да бъдат закупени както на едро, така и на дребно.


Висококачествени дезинфектанти за дома и офиса

HYGEA са дезинфектанти с бактерицидно, фунгицидно (Candida Albicans) и ограничено вирусоцидно действие (вируси с обвивка). Те са предназначени за хигиенна дезинфекция на ръце и повърхности, като почистват без да има нуждата за употреба на вода или сапун. Дезинфектантите на HYGEA са изключително ефективни, те убиват 99,99% от бактерии и вируси с обвивка.

 

Приятни за кожата

В дезинфектантите се съдържа глицерол, който успокоява и омекотява кожата и био лавандулово масло, което има антисептични и противовъзпалителни свойства. Дезинфектантите HYGEA придават по-здрав и жизнен вид на кожата, освен, че я прeчистват от бактерии.

 

Когато употребявате дезинфектанта не го разреждайте с вода. Нанасяйте поне 3 мл. върху ръцете си и втрийте в продължение на 30 секунди за максимален ефект. Ако почиствате повърхност – напръскайте от поне 30 см.

продукти
Medix

Medix

Продуктите, които попадат под името на Medix включват богато разнообразие от почистващи препарати за дома и кухнята. Medix са българско производство и са една от най-големите фирми за почистващи препарати на Балканите – продуктите на този бранд достигат отвъд Европа, като се продават и в Азия и Африка.

 

По-добър живот за всеки клиент

Част от мисията на Medix е това продуктите да допринесат за един много по-добър и здравословен живот. Продуктите са разработени с цел да улеснят почистването, както и да правят домовете ни по-чисти и приятни за живот. Качеството на продуктите отговаря на всички ежедневни домакински нужди, които българското семейство има.


Препарати за всичко

В продуктовия ни каталог можете да намерите препаратите на Medix за всякакви видове домакински нужди. Предлагаме серии като Medix Universal – продукт, който има перфектната формула за почистване на различните кътчета и ъгли в дома от всякакъв тип мръсотия. Предлагаме и специализирани препарати за почистване на съдове, сапуни за ръце, препарати за почистване на пода и дома и антибактериални препарати.

 

От своето създаване Medix постоянно иновира света на почистващите препарати и предлага нови и все по-качествени продукти за почистване на дома. Купувайки ги от eoffice.bg, вие инвестирате в подобрена хигиена и чистота във вашия дом или офис!

продукти
Herlitz

Herlitz

Herlitz е един от най-големите производители на маркови канцеларски материали, произлизащ от Европа. Германската компания е известна с висококачествените си офисни и ученически стоки, като компанията е един от водещите производители на подобен тип стоки на континента.

 

100-години качество

С над 100-годишна история, германската компания предлага изключително богат асортимент от продукти за офисни и канцеларски нужди.  През десетилетията компанията разширява продуктовия си каталог до десетки хиляди продукти, като в ден днешен могат да бъдат закупени разнообразие от различни артикули за различни нужди – пишещи средства и аксесоари, продукти за рисуване, висококачествена хартия, организационни материали като папки и органайзери и още много други.

 

Всичко за вашите канцеларски нужди

Предлагаме широка гама от разнообразни продукти на Herlitz в нашия продуктов каталог с цел да дадем възможност на всички наши клиенти да намерят точно това,  което търсят за канцеларските си нужди. Предлагаме разнообразие от органайзери, папки, класьори, телбоди и висококачествена хартия за всички офис нужди, които можете да имате.

 

Заредете вашия офис с канцеларски материали от една от най-качествените европейски фирми за офис и училищни материали. Ние от eoffice.bg ви предлагаме страхотни цени за продуктите както на едро, така и на дребно!

продукти
York

York

Когато става дума за домашни потреби за чистене, грижа за тялото, грижа за дома и разнообразие от други продукти за хигиена, York е един много добре познат бранд в Източна Европа. Полската компания за продукти за почистване и хигиена предлага изключително богата селекция от различни аксесоари и артикули, които са на изключително достъпна цена.

 

За един приятен и чист дом

Продуктите на York са перфектни за това да имате един чист, хармоничен и уютен дом или офис. Чистотата е един от най-важните фактори за това да се наслаждавате на обстановката си и когато имате отлични продукти за чистота, вие имате нужните инструменти за чистота.

 

Все пак чистотата е красота, а красотата е хармония.

 

Богато разнообразие

В каталога си от продукти, York предлагат богато разнообразие от модели и цветове, които да дадат възможност на всеки да намери точно това, което търси. Продуктите под името York идват в цветове с пролетни, флорални или дори по-изискани мотиви – идеални за това да са в тон с домашната или работната ви атмосфера.

 

В каталога на eoffice.bg можете да намерите разнообразие от висококачествени инструменти и аксесоари за почистване от York на страхотни цени!

продукти
Bluering

Bluering

Bluering е добре познат производител и дистрибутор на канцеларски и офис материали в Унгария и Източна Европа. Компанията постоянно разширява продуктовия си каталог с цел да предложи възможно най-богат избор на клиентите си. Всички канцеларски и офисни материали, които носят името на Bluering се отличават с красив и изчистен дизайн на опаковката, както и на самия продукт.

 

Качество и достъпност

Богатият продуктов каталог на Bluering предлага възможността да закупите продукти за вашия офис, които имат страхотно качество. Те ще издържат дълго време и са на много достъпна цена.

 

Сред продуктите, които можете да намерите от унгарския производител на канцеларски материали са разноцветни лепящи листчета, пермаментни и цветни маркери за бяла дъска, гребени за подвързване и фолио за ламиниране. Богатото разнообразие, което брандът предлага е с цел всеки, който има нужда от офисни материали да остане доволен от това, което купи.

 

В каталога на eoffice.bg можете да намерите и закупите различни продукти от Bluering. Възползвайте се и заредете вашия офис с нужните канцеларски материали на страхотна цена.

продукти
Lenovo

Lenovo

Lenovo са един много добре познат бранд за всички, които се интересуват от техника, а дори и за тези, които нямат чак такъв интерес. Мисията на компанията винаги е била да предлага компютри, смартфони и друга техника, които да подобрят света с качеството си, но в същия момент да бъдат достъпни за възможно най-голям брой хора.

 

По-умна технология за всички

Lenovo предлага разнообразие от продукти, които дават възможност на все повече и повече хора да имат достъп до умна технология. Брандът е поел ангажимент не само да създава висококачествен хардуер и софтуер, но и да помага в борбата с глобалното затопляне и замърсяването на околната среда.

 

Качествени и достъпни лаптопи

Лаптопите на Lenovo са сред най-търсените и купувани лаптопи на пазара. Това е благодарение на тяхното качество, издръжливост и достъпна цена. Във времената, в които всички живеем е все по-нужно да имаме лаптоп, на който можем да разчитаме в ежедневието си.

 

Именно и тези фактори правят лаптопите на Lenovo толкова надеждни и толкова търсени.

 

В каталога на eoffice.bg можете да закупите качествени и мощни лаптопи на Lenovo втора употреба. Въпреки, че вече са употребявани, те са като чисто нови – работят бързо, издържат дълго и на тях може да се разчита. Вие получавате един страхотен лаптоп на една цена много под пазарната му. Ако търсите качествен лаптоп за дома или офиса, можете да го намерите при нас!

продукти
HP
продукти
Canon

Canon

Canon е световен лидер в продукти за изображения и цифрови решения за дома и офиса.

продукти
Xerox

Xerox

Управление на документите от Xerox - цветни принтери, копирни машини, бизнес консултации, консумативи.

продукти
Lexmark

Lexmark

Lexmark е водещ разработчик, производител и доставчик на печатни решения, включително цветнолазерни, черно-бели лазерни, мастилено-струйни, матрични и мултифункционални принтери, и консумативи за офиса и дома.

продукти
Ricoh
продукти
Maped

Maped

Maped е френска компания специализирана в производството на офис материали и ученически пособия. 
Продуктите с марката Maped са добре познати с тяхното качество и атрактивен дизайн в целия свят.  
При нас ще намерите офис консумативи Maped - перфоратори, телбоди, ножици и др., както и богато разнообразие от ученически пособия Maped: флумастери, цветни моливи, пастели, боички, несесери, острилки, гуми, чертожни инструменти и много други.

продукти
Dell
продукти
OKI
продукти
Panasonic

Panasonic

Идеи, с които ще подобрите живота си и ще разширите хоризонтите си.

продукти
Sony

Sony

Добре дошли в света на Sony: музика, филми, телевизия, игри и електроника.

продукти
Tefal
продукти
Epson
продукти
Bref
продукти
Pera
продукти
illy
продукти
Devin
продукти
Evian
продукти
Cappy
продукти
Tork
продукти
Happy
продукти
Cvetita Herbal

Cvetita Herbal

Цветита Хербал е иновация, специализирана в производството на хранителни добавки и течни екстракти, направени от висококачествени подбрани билки по новаторски начин. Методът за извличане на полезни вещества от растенията дава възможност за постигане на най-висока концентрация на натурални съставки в екстрактите. Използваните билки са с добре познати полезни свойства върху тялото.

продукти
T`nB
продукти
uGo
продукти