Сравни
0 Количка
Всички категории

Категории

0
Начало Марки

Марки

Вид на показване:

Compatible

Цените на консумативите за принтер стават все по-високи. Първоначално, когато купувате принтер, неговата цена не е прекалено висока и той е изключително достъпен. Много малко хора обаче си дават сметка, че всъщност основните разходи по един принтер не са за самата машина, а за консумативите, които ще купувате в последствие.

 

Когато купувате принтер сложете една нула след цената му и тогава ще добиете представа реално колко всъщност ще ви струва да го използвате.

 

Защо да използвате съвместими консумативи?

Съвместимите консумативи за принтери струват много по-малко от оригиналните консумативи за конкретния модел, което прави разноската много по-малка за употреба на машината.

 

Нека сравним плюсовете и минусите на съвместимите консумативи:

 

Плюсове:
- Съвместимите консумативи са много по-евтини, като често те струват наполовина от цената на оригиналните, което ги прави много по-достъпни;

- Когато използвате съвместими консумативи вие не жертвате качество на принтиране. Консумативът издържа толкова дълго колкото оригинален тонер, както и принтира със сравнимо качество;

- Съвместимите консумативи често биват създадени от ремонтирани касети, което ги прави по-добри за околната среда.

 

Минуси:

- Съвместимите консумативи не са одобрени от официалните производители, което значи, че те не носят отговорност за употребата им. Те не крият риск за принтера в себе си, но въпреки това е хубаво да имате това предвид, когато използвате съвместими консумативи.

 

Имайки всичко това предвид, можете да видите защо съвместимите консумативи са предпочитан избор от мнозинството!

Static ControlКомпанията Static Control е в индустрията за "печатни" консумативи от самото й начало.

• Основана през 1987 г., Static Control разработва и произвежда компоненти в областта на лазерни/тонер и мастилено-струйни касети повече от три десетилетия

• Ако някога сте използвали висококачествена съвместима/рециклирана касета, най-вероятно е тя да съдържа компоненти на Static Control

• Компанията е световен лидер в производството на чипове за тонер касети

• В резултат на специализирани и задълбочени познания Static Control предлага най-надеждните решения за първокласни касети в индустрията


Казано накратко, никой не е запознат с вътрешните процеси при функциониране на всяка тонер касета по-добре от Static Control.


Static Control предлага най-високите стандарти в индустрията. Нивото на качество на продуктите на компанията е несравнимо на световния пазар на резервни части. 

Static Control притежавама най-модерната "печатна" лаборатория за печатна техника с площ по-голяма от 3 000 м2, провеждаща стотици тестове в разнообразна среда, с цел гарантиране на превъзходна производителност и надежност при всякакви климатични и други условия

• Компанията издаде ръководство за това как да бъде измервано качеството; софтуерът TargetPro е индустриален стандарт за тестване на тонер касети

• Екипът за развитие изследва всички OEM производители и има задълбочени познания за това как работи и се представя всяка тонер касета

• Сравнителното тестване както на OEM, така и на съвместими части задават и гарантират стандарти на изпълнение, които отговарят и/или надхвърлят очакванията на клиентите


Static Control предлага най-добрите съвместими касети в индустрията благодарение на несравнимото ниво на контрол на качеството!

Възможността за максимално увеличаване на печалбите с първокласните решения, изградени на база на технологията Static Control и приложени във всяка касета е напълно реална.

Lavazza Firma

 

Хубавото кафе е нещо, което всеки може да оцени и нещо, от което всеки има нужда. По време на работа, всички имаме нужда да се заредим, а за да направим това, кафето трябва да е перфектно. Трябва да е ароматно, вкусно и достатъчно силно, но не прекалено силно.


Затова и ви представяме новата серия Lavazza Firma – най-качествената серия от капсули и кафемашини на Lavazza за офиса. Със специалния си дизайн на кафемашините, Lavazza внасят миризмата и вкуса на автентичното италианско кафе във вашия офис.

 

Автентично италианско качество

Престижните кафемашини са произведени в Италия и отговарят на най-високите изисквания за кафе. Машината има модерен тъч скрийн, безупречна пяна и голямо чекмедже за вашето удобство.

Какви са 5-те правила за перфектното еспресо?

Линията Lavazza Firma е създадена за да внесе целия вкус и аромат на перфектното еспресо в офиса. За да се гарантира това, ето 5 правила, които нашите кафе машини спазват:

 

 

Уникално качество
Най-ценните смеси, смлени умело.

 

 

Идеална дозировка
До 8 грама, за перфектно еспресо всеки път.

 

 

Пресовано кафе
За кафе с отлично тяло точно като едно в любимото кафене.

 

 

Бавно извличане
Перфектната продължителност на времето за улавяне на максималния вкус.

 

 

Самозащитена капсула за кафе
Опакована във вакуум, за да запази целия аромат и свежест на кафето.

 

 

 

 

Предлагаме и безплатна кафемашина Lavazza Firma, като за нея има условия:

- Само за фирми и Юридически лица;

- Само за гр. София;

- Само срещу минимална месечна консумация 2х48 бр. капсули.

 

Поръчайте и получете своята кафемашина и кафе до 24 часа!

Nestle

Серията на NESCAFÉ Dolce Gusto предлага разнообразие от капсули за кафе, които са ароматни, вкусни и лесни за приготвяне. Специалността на Dolce Gusto е в това да приготвят хубаво кафе, което да има незабравим вкус при всяка глътка за всеки клиент.

 

Само най-добрите кафе зърна

Кафето на Dolce Gusto се прави с подбрани кафе зърна. Кафето е специална комбинация от Робуста и Арабика, изпечени по специална рецепта и с най-добрата грижа. Всички капсули на серията на NESCAFÉ имат незабравим вкус и аромат. Целта на NESCAFÉ е да предостави най-хубавото кафе, на което човек да може да се наслади във всеки един момент.

 

Перфектни кафемашини

Всичките кафемашини от серията Dolce Gusto са създадени да бъдат лесни за употреба, да не цапат излишно и без сложни процеси при правенето на кафе с капсули. С иновативни машини, разнообразие от ароматни капсули и лесна система за приготвяне на кафе, NESCAFÉ Dolce Gusto предлага един приятен и бърз начин да се насладите на хубаво кафе в дома или офиса.


От нашия каталог можете и да закупите висококачествените кафемашини и да се насладите на разнообразие от над 10 вида капсули за кафе!

Lavazza A Modo Mio

 

Вкъщи, като в кафенето!

От опита и страстта на Lavazza към кафето, A Modo Mio оживява: система, съставена от блендове, селекции с еднакъв произход и машини, подходящи за всяка нужда.

 

Капсулите

Вкусът от кофишоп в твоя дом. Страхотно разнообразие от уникални блендове. Качеството на Lavazza  и страстта и да задоволи напълно всеки вкус.

 

 Машината

Дизайнът на Jolie – най-малкият и тих модел Lavazza A Modo Mio – е изцяло италиански. Весел и цветен, той се адаптира перфектно към всеки стил, придавайки нотка на жизненост на декора и интензивно и дълбоко удоволствие на небцето. С награда за дизайн Red dot наGerman Design Awards 2019.

 

Вашето кафе в абсолютна релаксация

За да предложи автентичния Lavazza вкус Jolie избираза вас италиански дизайн- елегантен стил с хармонични форми и меки линии с акцент върху детайла  в 4 цвята. Класическо еспресо или дълго кафе-Jolie ще ви го направи вкусно!

 

Дизайнът на Jolie притежава много малки детайли, които превръщат кафето в истински момент на удоволствие. Бутонът Stop & Go можете да настроите количеството кафе според вкуса ви и да проверите кога е необходимо да изпразните контейнера за използваните капсули. При работа нивото на шум е 44Db –  тихо и бързо приготвяне на вашето кафе.

 

Lavazza

Lavazza е една от най-реномираните марки за кафе в целия свят. Капсулите и кафемашините на марката се срещат в почти всички офиси и в голяма част от домовете – те са ароматни, приятни и автентични.

 

Историята на кафе Lavazza започва през 1895 г. в Торино. За 125-годишната си история производителят се наложи като най-търсената марка за кафе в световен план, с разнообразие от вкусове, аромати и интензитет на кафетата си.

 

Разнообразие от продукти

Lavazza предлага множество различни серии кафе. В нашия магазин можете да намерите сериите:

- Crema e Gusto – мек и приятен бленд от бразилска Арабика и югоизточноазиатска Робуста. Идеална комбинация от плътно кафе с интересен вкус;

- Qualita Oro – перфектният бленд от 6 вида Арабика от Централна и Южна Америка;

- Qualita Rossa – насладата от автентичното италианско кафе, което италианците обичат да пият в почивката си. Отличителен аромат, придаващ ви енергия;

- Blue – Силно и ароматно, кафе, което ви зарежда с енергия;

- Firma – автентично италианско кафе, най-добрата серия капсули на Lavazza.

 

Предлагаме разновидности от Lavazza за различни кафемашини – кафе на зърна, капсули, мляно. В нашия каталог можете да закупите и кафемашина Lavazza, с която да си правите перфектното кафе всеки път.

Kimbo

СУРОВ МАТЕРИАЛ
Доброто кафе започва от избора на суровини.

Ето защо Kimbo SpA отделя голямо внимание на избора на зелено кафе директно в страните на произход. Всички фази от отглеждането на кафеените растения се следят внимателно и се подлагат на многократни проверки.
По този начин растението може да расте здраво и да ражда червени плодове с отлично качество. Същите тези плодове, криещи най-ценното си съкровище: зелените зърна. Те се сушат на слънце, обелват се и накрая се изпращат до Италия.


 

 

 

ЗАЩО Е ТОЛКОВА ХУБАВО
Полагане на максимални грижи в целия производствен процес.

 


СЕЛЕКЦИЯ
Има две основни разновидности на кафето: арабика, наситено и сладко, и робуста, с по-пикантен и горчив аромат. Експертите на Kimbo SpA избират на място най-добрите сурови кафета от двата основни сорта и веднага изпращат пробите в неаполитанската фабрика, където екип от експерти извършва продуктови и химически тестове. След това идва ред на дегустаторите, които дават зелена светлина на суровината с помощта на обонянието и вкусовите си рецептори.

 

 

 

 

ПЕЧЕНЕ
След като партидите кафе преминат тестовете, те се съхраняват и изпращат за печене. Кафето се загрява до температура от 160° до 250°C за време от 8 до 12 минути. Печенето протича в три фази: сушене, което елиминира влагата, същинско печене и охлаждане до стайна температура. На този етап кафето придобива своя аромат. Повече или по-малко интензивното печене дава повече или по-малко силен цвят и вкус. Следователно опитът на специалистите от Kimbo е основа при определянето на идеалната температура и продължителност на печене. Процесът се контролира в реално време.

 

 


СМЕСВАНЕ
Това е най-важният момент!
Всяка партида кафе се избира и квалифицира въз основа на сензорния си профил и всяка смес трябва да комбинира различните фини качества от различен произход, за да се получи идеалният резултат: перфектен баланс на вкус и постоянно качество.
Тук човешкият фактор е определящ.

 

 

 

 

 

 


ОПАКОВКА
Последната фаза, от съществено значение за поддържане на качеството.
За цели зърна това се прави в защитена атмосфера, докато смляното кафе се опакова във вакуум веднага щом се приготви. Времето спира там: така че когато го отворите, можете да се насладите на аромата и вкуса на прясно изпечено кафе.

 

 

 

BIC

Химикалки BiC – легендарно качество на достъпна цена 

Почти всеки познава химикалките BiC. Работил е с тях и помни лекотата, с която пише с тях по белия лист. Химикалките BiC не дерат хартията и не цапат с мастило. Затова са удобни да се носят в ученическата раница, в дамската или мъжка чанта на работещите хора.

Мнозина са израснали с химикалките BiC, познават добре качеството им и често в книжарници избират именно проверените в годините артикули. Доверяват се на познатото и добре изпитано във времето устройство, дори без да се замислят както при избора на пишещи устройства за децата, така и при покупката им за работа. Високото качество на химикалките BiC и достъпната им цена ги правят най-продаваните в света.

Виж повече  

Химикалките BiC – най-продавани в света

Най-продаваните пишещи артикули в света са химикалки BiC. Марката достига до всички континенти и хората избират качеството на артикулите за всекидневната си работа или обучение. Най-популярни, разбира се, са химикалки BiC със син цвят. Продават се обаче и тези с червено и черно мастило, както и цветните химикалки. Химикалките BiC с най-популярните цветове на мастилото се използват в частни, държавни и общински офиси на всички географски ширини на планетата. Цветните артикули с пъстри цветове са предпочитани от децата. Малки и големи по цял свят избират различни видове химикалки BiC, знаейки добре, че тези артикули са най-добри в съотношението цена/качество. 

Химикалки BiC 1
Химикалки BiC - качество на изгодна цена

 

Българският пазар не прави изключение от световната тенденция. Хората предпочитат да използват качествени вещи. Мнозина имат поне по няколко химикалки BiC в дома или на работното място, които използват всекидневно. Дори с навлизането на новите електронни технологии хората знаят, че химикалката не може да бъде изместена от мобилния телефон например. С нея винаги се налага нещо да запишем или да подпишем.

Химикалки BiC – патент, бизнес нюх и как една мечта се превръща в серийно производство

Химикалките BiC се появяват преди около 70 години. Историята им е за амбиция, бизнес нюх и сбъдването на една мечта. В основата на известните по цял свят химикалки BiC стои Марсел Бик – младеж, роден в италианския град Торино през 1914 г. Амбициозното момче на 18 г. вече имало мечти как да натрупа състояние. И се преместило в Париж, за да учи и печели. Записал право с план на по-късен етап да отвори собствена фирма. Паралелно с лекциите работел в малко предприятие, където отговарял за производството на черните и виолетовите мастила, с които пълнели малките порцеланови мастилници. Тогава хората все още пишели като топели писалки в бурканчета с мастило. Мастилниците често се разливали, мастилото протичало, тушът бавно съхнел върху хартията.

Марсел Бик искал да преуспее. Не си губел времето и превърнал старо ателие в малко дружество за производство на перодръжки, писалки, автоматични моливи с графити и други пособия за писане. В тази пазарна ниша конкуренцията била голяма, а шансовете за успех изглеждали обречени на неуспех. Конкурентите на Бик не се притеснявали от амбициозния младеж.

Химикалки BiC 2
Химикалки BiC - разнообразие от видове

 

През това време в Унгария друг предприемчив мъж – жокей, незавършил медик, но изкарващият прехраната си като журналист Ласло Биро, умувал защо вестникарското мастило съхне почти веднага, а това на писалката му – за няколко минути. Заедно с брат си Джордж, който бил химик, разработили и патентовали пълнител за писалка, на върха на която сложили метална сачма. Пълнителят лесно се подменял, а въртящото се топче пускало равномерно свежо мастило. Изобретението станало факт през 1931 г. Цели 7 лета по-късно Ласло Биро и неговият брат създали  първия химикал. Артикулът е изключително прост и практичен и прави писането достъпно за масите.

През 1944 г. Биро защитил патента си в САЩ и продал лиценза на две големи фирми, които започнали производство. 

Марсел Бик също повярвал в откритието и откупил лиценза. Бик променил дизайна и устройството на химикалката – лично създал модела BiC Cristal и го въвел в масово производство с поточни линии през 1953 г. Така цената на химикалката спаднала драстично и тя станала достъпна за всички.

Химикалката BiC Cristal е една от най-популярните химикалки за еднократна употреба.

Марсел Бик станал лидер на пазара на химикалки в света, натрупал състояние и влязъл в клуба на милиардерите.

И днес хората по цял свят използват модификацията на BiC Cristal – прозрачната химикалка със синьо капаче.

Писалката BiС, по-точно BiС Cristal, е всъщност първият продукт на компанията,  създаден през 1950 година под марката BIC®. Три години по-късно Марсел Бик успял да подобри и опрости дизайна и получил най-евтиния модел химикалка за еднократна употреба в производството, наречена BiС Cristal. 

Химикалки BiC 3
Химикалки BiC - купете сега!

 

През годините компанията на Марсел Бик се разраствала бързо и продукцията стигала до всички точки на света. Екипът на предприемача залагал на простички неща, които са ефективни в ежедневието. Дизайнерите разработили още модели химикалки – в оранжево и прозрачно-синьо пластмасово тяло със синя капачка. Пуснали в производство и

автоматични химикалки BiC с пружинка, за която е захванат пълнителя. Така спестили на хората махането и поставянето на капачката.   

През 1970 година BiC пуснали на пазара и първата 4-цветна писалка.

Днес химикалките BiC държат 50% от световния пазар на химикалки. 

Eoffice – директен вносител на химикалки BiC

Добре оборудваният офис с всички нужни канцеларски консумативи за работа на служителите са от предпоставките работата да върви спокойно и ефективно.

Eoffice.bg е директен вносител на химикалки BiC. Предлагаме различни модели от популярните по цял свят химикалки BiC – както като единични бройки, така и на кутии.

Административните директори на компании и учреждения търсят най-изгодната цена, за да подсигурят пишещи артикули както за служителите си, така и за клиентите.  Eoffice.bg сме в състояние да предложим добра цена, тъй като сме директен вносител на световноизвестната марка, която произвежда химикалките BiC.  

BIC Cristal (стилизирана под  името BiC Cristal и известна още като Bic pen) е първата химикалка за еднократна употреба, произвеждана масово и продавана от Société Bic от Клиши, Hauts-de-Seine, Франция. Представена е през декември 1950 г. и е най-продаваната химикалка в света, със 100 милиардният екземпляр, продаден през септември 2006 г. Музеят за Модерно изкуство в Ню Йорк я е превърнал в постоянна част от колекцията си. Нейната шестоъгълна форма и дизайн имитира стандартен молив и се продава в 18 цвята по целия свят.

 

Химикалки BiC – легендарно качество на достъпна цена

Химикалките BiC – най-продавани в света

Химикалки BiC – патент, бизнес нюх и как една мечта се превръща в серийно производство

Eoffice – директен вносител на химикалки BiC

Химикалки Bic 1
Химикалки Bic - Вижте при нас!
Химикалки Bic  18
Химикалки Bic 17 - Вижте при нас!

Faber-Castell

Faber-Castell – немско качество без компромиси 

 

На бранда залагат и офиси и мениджъри в над 100 държави по света 

Световноизвестният немски производител на моливи, химикалки, писалки, маркери Faber-Castell е синоним на качество без компромиси. Компанията е сред водещите производители на пишещи средства, както и на канцеларски материали като гумички, линии, телбоди и др.  Продуктите на Faber-Castell са предпочитани заради високото си качество както в ежедневната офис работа, така и в специализираните ниши – за малки и големи художници. 

Виж повече 

Faber-Castell е специализирана в артикули за писане и рисуване. Това е една от най-големите и най-стари компании, произвеждащи химикалки, моливи, тънкописци, канцеларски материали, флумастери, артикули за изкуство, както и луксозни инструменти за писане.

Faber-Castell 1
Faber-Castell - качество без компромиси

 

Faber-Castell е световноизвестна с висококачествени продукти, иновативни идеи в света на канцеларските материали и производството им с грижа за околната среда.  

Качество над всичко – за офиса и мениджърите 

Продуктите на Faber-Castell в различните сегменти са с високо качество и именно това е запазена марка на бранда. За всекидневната работа в офиса клиентите избират разнообразието от канцеларски материали. На Faber-Castell залагат и мениджъри, които работят с по-висок клас химикалки и писалки на бранда. Родители също подбират за децата си моливите на Faber-Castell и с качеството на цветните графити насърчават наследниците си да се развиват в изобразителното изкуство. 

Художествените материали на Faber-Castell с устойчиви цветове - за професионалисти и ученици 


Faber-Castell е разработила широка гама продукти, с които професионалисти и ученици могат да творят изкуство и да развиват креативния си потенциал. Палитри моливи с наситена и устойчива пигментация на цветовете, водни бои и флумастери предизвикват творческите таланти на малки и големи. С продуктите на Faber-Castell творбите се отличават с дълготрайни и наситени цветове, запазващи се дълго на слънчева светлина.

Faber-Castell предлага и акварелни моливи, с които се работи по-прецизно. Комплектът Goldfaber Aquarelle например съдържа 27 цветни моливи, подредени в навиващ се мек органайзер за съхранение. С тях се работи по-прецизно, отколкото с традиционните акварелни бои – те лесно изсъхват и оставят нежелани петна след себе си. С мокра четка се създава невероятен ефект на акварел. 

Faber-Castell 2
Faber-Castell - темперни бои за рисуване

 

Открий малкия художник в детето си 

Оцветяващите продукти на Faber-Castell помагат на децата да творят с удоволствие. Всяко дете избира с кои продукти се чувства най-свободно и щастливо да твори. Голяма част от малките художници залагат на цветните палитри флумастери.  С тях те се учат да държат ръката си стабилна и да оцветяват. Затова е важно качествени флумастери с красиви цветове да са в ръцете на децата – за да виждат красотата от цветове, която сами творят  върху белия лист.

В един момент част от децата откриват как могат да работят и с водни боички. Акварелните артикули на Faber-Castell също се отличават с ярки и наситени цветове. Брандът предлага и качествени четки за рисуване.

Учениците откриват и удоволствието да рисуват с цветните моливи на Faber-Castell. Мекият кадифен допир на молива до хартията открива неподозирани хоризонти за развитие на фантазията на творците. 

Моливи и бои за хоби с чаша вино 

Цветните моливи и водни бои на Faber-Castell са любими и на по-големите, не само на малките. Хората в разцвета на силите си откриват творчески таланти в себе си – някои се учат да рисуват на курсове с чаша вино в ръка, други усъвършенстват уменията си с молива или четката върху белия лист или платно. Някои се захващат с изкуство като антистрес терапия. Купуват си и книжки за оцветяване, които разкрасяват в уюта на дома си. Други с голяма упоритост и целеустременост се впускат да творят, като се учат от големите как правилно и ефектно да съчетават цветовете. 

Кръглият молив става шестоъгълен – да не се търкаля по масата 

Немската компания Faber-Castell е с 260-годишна история, в която иновациите се прилагат непрекъснато - за по-голямо удобство на клиента.

През 1761 г. немският занаятчия Каспар Фабер произвел първите си моливи "Bleyweißsteffte". Тяхното качество бързо било оценено, те толкова допаднали на клиентите, че фамилия Фабер продължила да ги разработва и усъвършенства. Тези моливи били с кръгла форма. Сериозен скок във фамилния бизнес бил направен близо 80 г. по-късно – когато на пазара се появяват първите в света шестостенни моливи с марката "A. W. Faber". Това станало през 1839 г. Те бързо добили популярност по света, защото хората установили, че шестоъгълната форма е много по-удобна и практична, защото моливите вече не се търкалят по масата.

Нововъведението било равнозначно на сензация и довело до необходимостта фирмата да открие цехове за производство в Ню Йорк, Лондон, Париж, Виена и Петербург. 

Faber-Castell 3
Faber-Castell - изберете при нас!

 

Иновации: Оцветяването на графитите не вреди на природата 

През 1992 г. за първи път в света Faber-Castell разработват и въвеждат технология за оцветяване на графитите за цветни моливи, която не вреди на природата. Внедряването на технологията става под егидата на Министъра на околната среда на Германия.  

Faber-Castell садят гори, ползват ток от вятър и слънце 

Политика на Faber-Castell през последните десетилетия е отговорност за производството на продукти, които са устойчиви и имат активна роля в грижата за околната среда.

Компанията активно участва в дейности, които спомагат за поддържането на баланса в околната среда:

- Faber-Castell ежегодно засажда дървета в Южна Америка. Компанията има над 100 кв. км засадени дървета в Бразилия, като те абсорбират над 900 000 тона въглероден диоксид годишно.

- Над 82% от енергията, която компанията Faber-Castell  използва при произвеждането си на моливи и други канцеларски материали е възобновяема енергия.

- Faber-Castell произвежда над 2,3 милиарда моливи всяка година.

- За собственото си производство на молив Faber-Castell използва само дървесина от устойчиво управлявани гори.

През 2004 г. компанията получава престижната награда за принос към обществото DNWE (за бизнес етика). Четири години по-късно граф Антон Волфганг фон Фабер-Кастел е удостоен с признанието "Еко мениджър", а компанията му се присъединила към инициативата "Бизнес и биоразвитие" - за опазване на околната среда и подпомагане на биологичното равновесие. 

Faber-Castell днес – 14 фабрики произвеждат продукти за 100 държави 


Международната компания Faber-Castell днес има 14 фабрики,  продуктите ѝ са добре познати и се ползват в частни и държавни офиси в над 100 страни по света. Фирмата има повече от 7000 души персонал. Централата на Faber-Castell е в Щайн, Германия.

Faber-Castell продължава да разработва разнообразни офис-продукти, ученически пособия и висококачествени художествени материали. 

Faber-Castell 4
Faber-Castell - разнообразие от продукти

 

Началото – легендата се ражда от съюз на баронеса и граф 

Световноизвестният днес бранд Faber-Castell се заражда преди 260 г.

Немският занаятчия Каспар Фабер произвел първите си моливи "Bleyweißsteffte" през 1761 г. Те бързо добили популярност заради високото си качество и фамилия Фабер се захванала да ги усъвършенства. Бизнесът бързо се разраснал и излязъл от границите на тогавашната държава.

През 1898 година семейната фирма „Фабер” била преименувана в Faber-Castell. Причината била сродяването на граф Кастел-Рюденхаузен с баронеса фон Фабер.

В логото на Faber-Castell се появили фигурите на двама сражаващи се рицари - моливи, които продължават своята епична битка и днес. 

 

 

Защо Faber-Castell от Еoffice.bg 

В Еoffice.bg можете да закупите разнообразието от канцеларски материали с безкомпромисно качество на Faber-Castell, включително чертежни моливи, цветни моливи, разнообразие от размери и цветове маркери и др.

Предлагаме богата гама продукти на немския бранд на изгодни цени.

 

Faber-Castell – немско качество без компромиси

Художествените материали на Faber-Castell с устойчиви цветове - за професионалисти и ученици

Faber-Castell садят гори, ползват ток от вятър и слънце

Faber-Castell днес – 14 фабрики произвеждат продукти за 100 държави

Защо Faber-Castell от Еoffice.bg

Faber-Castell 1
Faber-Castell - Разгледайте при нас!
Faber-Castell  18
Faber-Castell 17 - Разгледайте при нас!

Office Point

Office Point е фирма, която е отдадена на това да създава качествени канцеларски материали на цени, достъпни за всекиго. С над 15-годишна история, компанията е поела мисия да предлага и разпространява богато разнообразие от достъпни материали за офиса, от които всеки клиент да остане доволен.

 

Клиентът винаги е доволен

Още от началото си Office Point е отдадена на това да отговаря на нуждите на всички свои клиенти и да им предложи всеки продукт, който те търсят. С око за детайла и неограничен ентусиазъм, всеки един канцеларски продукт, който се предлага под името Office Point носи със себе си очакването за качество на страхотна цена.

Когато става дума за задоволство от продукта е важно той да отговаря на няколко ценности:
- Да е произведен качествено и да отговаря на всички изисквания на клиента;

- Цената му да е достъпна и да не възпрепятства клиентите;

- Отношението при продажбата на продуктите да е отлично.

 

Тези ценности отговарят и на продуктите, които ще намерите в каталога на eoffice.bg! Всички канцеларски материали Office Point отговарят на високото качество и достъпни цени, с които компанията е известна, а високото качество на обслужване е от нас.

Lared

Създадена за да посреща нуждите на клиентите от качествени артикули на разумни цени.
Lared предлага богата гама от продукти, в която със сигурност ще откриете и тези, от които се нуждаете.

BANGE

Произхождащи от Италия, раници от висок клас на марката, фокусирана върху разработването и дизайна на мъжки многофункционални бизнес продукти.
 

BANGE се ангажира да интегрира модерна технология по персонализиран, устойчив и безопасен начин, за съвместно създаване на продукти с качество и външен вид. Да изследва и следва мода, висока ефективност и уникален начин на живот.
 

Основан през 1997 г., брандът използва точни протоколи за проектиране, за да гарантира, че всеки продукт на BANGE отговаря на нуждите на потребителите, новите нововъзникващи пазари и непрекъснато разширяващият се свят на нови навици на бузнес групата. Марката и продуктите, се развиват в пресечната точка на технологията и начина на живот, докато иновациите чрез сътрудничество са в основата на дизайнерският процес.

 

 

HSM

Всеки офис има нужда от висококачествен и надежден шредер – когато ежедневно се използват документи е важно да има бърз и ефикасен начин да се унищожават и ненужните документи. Това прави и шредерите HSM толкова търсени и желани.

 

Шредерите им са създадени с цел да бъдат лесни за употреба от потребителите, да не изразходват много енергия и да бъдат качествени в работата си. Ако търсите машина, която да унищожава всички документи за вас, HSM e перфектния партньор!


Три серии от качествени шредери
В нашия каталог ще намерите и трите серии модели на шредерите HSM, всеки със своите собствени предимства:

- HSM SECURIO – ако търсите премиум клас шредер, серията SECURIO е перфектния избор за вас. Те са качествени, издръжливи във времето и имат съвременен дизайн. Това са най-високата класа шредери на HSM и предлагат всички иновативни опции, от които имате нужда за професионална употреба;

- HSM Pure – Серията Pure е перфектната комбинация от съвременен и класически шредер. По-компактни от предходната SECURIO, Pure са модели мощни шредери за хартия, които предлагат опциите, от които ще имате нужда в офиса си;

- HSM Shredstar – малки, компактни и ефективни. Това са шредерите от серията Shredstar – идеални за унищожаване на документи в домашна или офис обстановка.

 

Независимо от това каква класа шредер имате нужда, вие можете да го закупите от eoffice.bg – ние ви предлагаме висококачествени машини за унищожаване на хартия с гаранция от 2 години!

Bi-Office

Bi-Office предлага серия от висококачествени презентационни инструменти, с които да представят данни и идеи в офисна или академична обстановка. Те предлагат опции за писане върху дъски, планиране и показване на презентации и статистики. Предлагат се както статични, така и мобилни дъски за презентация и флипчарти.

 

Bi-Office произвеждат и предлагат разнообразие от иновативни презентационни инструменти. Продуктите им са висококачествени и устойчиви за околната среда – една от мисиите на компанията е да спомагат за нейната грижа.

 

Грижа за устойчивост

Компанията поема ангажимент да използва рециклируеми материали, които да спомагат за устойчивостта на продуктите им:

- Част от дървото, което се използва при производството на продуктите е от неизползвани индустриални отпадъци;

- Компанията използва устойчиви материали като листа от дърва и корк;

- Артикулите се произвеждат с рециклирана хартия и неизползвани материали като алуминий.

 

При производството си на всички презентационни средства, Bi-Office поема отговорност да минимизира отпечатъка си върху околната среда и да произвежда всеки продукт с идеята той да бъде използван дълго време и след това рециклиран.


В нашия каталог вие ще намерите разнообразие от флипчарти, коркови дъски и бели дъска за презентация на компанията, които можете да закупите на отлични цени. Закупете качествени и устойчиви презентационни средства на страхотни цени!

Henkel

Henkel е една от най-големите компании в световен план. С доминантно присъствие в множество сфери на живота ни, компанията предлага и продукти в сферата на канцеларските материали. Всички продукти на компаниите под шапката на Henkel са висококачествени и с мисия да бъдат устойчиви за околната среда.

 

В нашия каталог ще намерите продукти от две от нейните дъщерни компании:


Loctite – Неудържимата сила на човека и машината

Loctite е водещия производител на лепила, уплътнители и други материали за третиране на повърхности. Целта на компанията е да предлага лепила, които отговарят на високите стандарти и нужди на клиентите – благодарение на това и лепилата са висококачествени, издръжливи и здрави. 

 

В нашия каталог можете да намерите разнообразие от модели здраво и силно лепило за всички нужди, които имате!

 

Pritt – по-лесно залепване на хартия от всякога

Pritt е производител на лепила от над 50 години. В тези 50 години компанията прави залепването на хартия и картон в домашни или работни условия по-лесно от всякога. С производство на над 120 млн. лепила годишно, компанията е водещия производител на сухо лепило в световен мащаб.

 

Ако търсите сухо лепило, то eoffice.bg е мястото за вас. Можете да купите най-качественото сухо лепило в света на страхотна цена!