Сравни
0 Количка
Всички категории
  • Начало
  • Промоции
  • Lavazza Firma
  • Lavazza A Modo Mio
  • NESCAFE Dolce Gusto
  • BANGE
  • ТОП 50
  • Контакти

Категории

0
Начало Марки

Марки

Вид на показване:

Compatible

Цените на консумативите за принтер стават все по-високи. Първоначално, когато купувате принтер, неговата цена не е прекалено висока и той е изключително достъпен. Много малко хора обаче си дават сметка, че всъщност основните разходи по един принтер не са за самата машина, а за консумативите, които ще купувате в последствие.

 

Когато купувате принтер сложете една нула след цената му и тогава ще добиете представа реално колко всъщност ще ви струва да го използвате.

 

Защо да използвате съвместими консумативи?

Съвместимите консумативи за принтери струват много по-малко от оригиналните консумативи за конкретния модел, което прави разноската много по-малка за употреба на машината.

 

Нека сравним плюсовете и минусите на съвместимите консумативи:

 

Плюсове:
- Съвместимите консумативи са много по-евтини, като често те струват наполовина от цената на оригиналните, което ги прави много по-достъпни;

- Когато използвате съвместими консумативи вие не жертвате качество на принтиране. Консумативът издържа толкова дълго колкото оригинален тонер, както и принтира със сравнимо качество;

- Съвместимите консумативи често биват създадени от ремонтирани касети, което ги прави по-добри за околната среда.

 

Минуси:

- Съвместимите консумативи не са одобрени от официалните производители, което значи, че те не носят отговорност за употребата им. Те не крият риск за принтера в себе си, но въпреки това е хубаво да имате това предвид, когато използвате съвместими консумативи.

 

Имайки всичко това предвид, можете да видите защо съвместимите консумативи са предпочитан избор от мнозинството!

Static ControlКомпанията Static Control е в индустрията за "печатни" консумативи от самото й начало.

• Основана през 1987 г., Static Control разработва и произвежда компоненти в областта на лазерни/тонер и мастилено-струйни касети повече от три десетилетия

• Ако някога сте използвали висококачествена съвместима/рециклирана касета, най-вероятно е тя да съдържа компоненти на Static Control

• Компанията е световен лидер в производството на чипове за тонер касети

• В резултат на специализирани и задълбочени познания Static Control предлага най-надеждните решения за първокласни касети в индустрията


Казано накратко, никой не е запознат с вътрешните процеси при функциониране на всяка тонер касета по-добре от Static Control.


Static Control предлага най-високите стандарти в индустрията. Нивото на качество на продуктите на компанията е несравнимо на световния пазар на резервни части. 

Static Control притежавама най-модерната "печатна" лаборатория за печатна техника с площ по-голяма от 3 000 м2, провеждаща стотици тестове в разнообразна среда, с цел гарантиране на превъзходна производителност и надежност при всякакви климатични и други условия

• Компанията издаде ръководство за това как да бъде измервано качеството; софтуерът TargetPro е индустриален стандарт за тестване на тонер касети

• Екипът за развитие изследва всички OEM производители и има задълбочени познания за това как работи и се представя всяка тонер касета

• Сравнителното тестване както на OEM, така и на съвместими части задават и гарантират стандарти на изпълнение, които отговарят и/или надхвърлят очакванията на клиентите


Static Control предлага най-добрите съвместими касети в индустрията благодарение на несравнимото ниво на контрол на качеството!

Възможността за максимално увеличаване на печалбите с първокласните решения, изградени на база на технологията Static Control и приложени във всяка касета е напълно реална.

Lavazza Firma

 

Хубавото кафе е нещо, което всеки може да оцени и нещо, от което всеки има нужда. По време на работа, всички имаме нужда да се заредим, а за да направим това, кафето трябва да е перфектно. Трябва да е ароматно, вкусно и достатъчно силно, но не прекалено силно.


Затова и ви представяме новата серия Lavazza Firma – най-качествената серия от капсули и кафемашини на Lavazza за офиса. Със специалния си дизайн на кафемашините, Lavazza внасят миризмата и вкуса на автентичното италианско кафе във вашия офис.

 

Автентично италианско качество

Престижните кафемашини са произведени в Италия и отговарят на най-високите изисквания за кафе. Машината има модерен тъч скрийн, безупречна пяна и голямо чекмедже за вашето удобство.

Какви са 5-те правила за перфектното еспресо?

Линията Lavazza Firma е създадена за да внесе целия вкус и аромат на перфектното еспресо в офиса. За да се гарантира това, ето 5 правила, които нашите кафе машини спазват:

 

 

Уникално качество
Най-ценните смеси, смлени умело.

 

 

Идеална дозировка
До 8 грама, за перфектно еспресо всеки път.

 

 

Пресовано кафе
За кафе с отлично тяло точно като едно в любимото кафене.

 

 

Бавно извличане
Перфектната продължителност на времето за улавяне на максималния вкус.

 

 

Самозащитена капсула за кафе
Опакована във вакуум, за да запази целия аромат и свежест на кафето.

 

 

 

 

Предлагаме и безплатна кафемашина Lavazza Firma, като за нея има условия:

- Само за фирми и Юридически лица;

- Само за гр. София;

- Само срещу минимална месечна консумация 2х48 бр. капсули.

 

Поръчайте и получете своята кафемашина и кафе до 24 часа!

Nestle

Серията на NESCAFÉ Dolce Gusto предлага разнообразие от капсули за кафе, които са ароматни, вкусни и лесни за приготвяне. Специалността на Dolce Gusto е в това да приготвят хубаво кафе, което да има незабравим вкус при всяка глътка за всеки клиент.

 

Само най-добрите кафе зърна

Кафето на Dolce Gusto се прави с подбрани кафе зърна. Кафето е специална комбинация от Робуста и Арабика, изпечени по специална рецепта и с най-добрата грижа. Всички капсули на серията на NESCAFÉ имат незабравим вкус и аромат. Целта на NESCAFÉ е да предостави най-хубавото кафе, на което човек да може да се наслади във всеки един момент.

 

Перфектни кафемашини

Всичките кафемашини от серията Dolce Gusto са създадени да бъдат лесни за употреба, да не цапат излишно и без сложни процеси при правенето на кафе с капсули. С иновативни машини, разнообразие от ароматни капсули и лесна система за приготвяне на кафе, NESCAFÉ Dolce Gusto предлага един приятен и бърз начин да се насладите на хубаво кафе в дома или офиса.


От нашия каталог можете и да закупите висококачествените кафемашини и да се насладите на разнообразие от над 10 вида капсули за кафе!

Lavazza A Modo Mio

 

Вкъщи, като в кафенето!

От опита и страстта на Lavazza към кафето, A Modo Mio оживява: система, съставена от блендове, селекции с еднакъв произход и машини, подходящи за всяка нужда.

 

Капсулите

Вкусът от кофишоп в твоя дом. Страхотно разнообразие от уникални блендове. Качеството на Lavazza  и страстта и да задоволи напълно всеки вкус.

 

 Машината

Дизайнът на Jolie – най-малкият и тих модел Lavazza A Modo Mio – е изцяло италиански. Весел и цветен, той се адаптира перфектно към всеки стил, придавайки нотка на жизненост на декора и интензивно и дълбоко удоволствие на небцето. С награда за дизайн Red dot наGerman Design Awards 2019.

 

Вашето кафе в абсолютна релаксация

За да предложи автентичния Lavazza вкус Jolie избираза вас италиански дизайн- елегантен стил с хармонични форми и меки линии с акцент върху детайла  в 4 цвята. Класическо еспресо или дълго кафе-Jolie ще ви го направи вкусно!

 

Дизайнът на Jolie притежава много малки детайли, които превръщат кафето в истински момент на удоволствие. Бутонът Stop & Go можете да настроите количеството кафе според вкуса ви и да проверите кога е необходимо да изпразните контейнера за използваните капсули. При работа нивото на шум е 44Db –  тихо и бързо приготвяне на вашето кафе.

 

Lavazza

Lavazza е една от най-реномираните марки за кафе в целия свят. Капсулите и кафемашините на марката се срещат в почти всички офиси и в голяма част от домовете – те са ароматни, приятни и автентични.

 

Историята на кафе Lavazza започва през 1895 г. в Торино. За 125-годишната си история производителят се наложи като най-търсената марка за кафе в световен план, с разнообразие от вкусове, аромати и интензитет на кафетата си.

 

Разнообразие от продукти

Lavazza предлага множество различни серии кафе. В нашия магазин можете да намерите сериите:

- Crema e Gusto – мек и приятен бленд от бразилска Арабика и югоизточноазиатска Робуста. Идеална комбинация от плътно кафе с интересен вкус;

- Qualita Oro – перфектният бленд от 6 вида Арабика от Централна и Южна Америка;

- Qualita Rossa – насладата от автентичното италианско кафе, което италианците обичат да пият в почивката си. Отличителен аромат, придаващ ви енергия;

- Blue – Силно и ароматно, кафе, което ви зарежда с енергия;

- Firma – автентично италианско кафе, най-добрата серия капсули на Lavazza.

 

Предлагаме разновидности от Lavazza за различни кафемашини – кафе на зърна, капсули, мляно. В нашия каталог можете да закупите и кафемашина Lavazza, с която да си правите перфектното кафе всеки път.

Kimbo

СУРОВ МАТЕРИАЛ
Доброто кафе започва от избора на суровини.

Ето защо Kimbo SpA отделя голямо внимание на избора на зелено кафе директно в страните на произход. Всички фази от отглеждането на кафеените растения се следят внимателно и се подлагат на многократни проверки.
По този начин растението може да расте здраво и да ражда червени плодове с отлично качество. Същите тези плодове, криещи най-ценното си съкровище: зелените зърна. Те се сушат на слънце, обелват се и накрая се изпращат до Италия.


 

 

 

ЗАЩО Е ТОЛКОВА ХУБАВО
Полагане на максимални грижи в целия производствен процес.

 


СЕЛЕКЦИЯ
Има две основни разновидности на кафето: арабика, наситено и сладко, и робуста, с по-пикантен и горчив аромат. Експертите на Kimbo SpA избират на място най-добрите сурови кафета от двата основни сорта и веднага изпращат пробите в неаполитанската фабрика, където екип от експерти извършва продуктови и химически тестове. След това идва ред на дегустаторите, които дават зелена светлина на суровината с помощта на обонянието и вкусовите си рецептори.

 

 

 

 

ПЕЧЕНЕ
След като партидите кафе преминат тестовете, те се съхраняват и изпращат за печене. Кафето се загрява до температура от 160° до 250°C за време от 8 до 12 минути. Печенето протича в три фази: сушене, което елиминира влагата, същинско печене и охлаждане до стайна температура. На този етап кафето придобива своя аромат. Повече или по-малко интензивното печене дава повече или по-малко силен цвят и вкус. Следователно опитът на специалистите от Kimbo е основа при определянето на идеалната температура и продължителност на печене. Процесът се контролира в реално време.

 

 


СМЕСВАНЕ
Това е най-важният момент!
Всяка партида кафе се избира и квалифицира въз основа на сензорния си профил и всяка смес трябва да комбинира различните фини качества от различен произход, за да се получи идеалният резултат: перфектен баланс на вкус и постоянно качество.
Тук човешкият фактор е определящ.

 

 

 

 

 

 


ОПАКОВКА
Последната фаза, от съществено значение за поддържане на качеството.
За цели зърна това се прави в защитена атмосфера, докато смляното кафе се опакова във вакуум веднага щом се приготви. Времето спира там: така че когато го отворите, можете да се насладите на аромата и вкуса на прясно изпечено кафе.

 

 

 

BIC

Химикалки BiC – легендарно качество на достъпна цена 

Почти всеки познава химикалките BiC. Работил е с тях и помни лекотата, с която пише с тях по белия лист. Химикалките BiC не дерат хартията и не цапат с мастило. Затова са удобни да се носят в ученическата раница, в дамската или мъжка чанта на работещите хора.

Мнозина са израснали с химикалките BiC, познават добре качеството им и често в книжарници избират именно проверените в годините артикули. Доверяват се на познатото и добре изпитано във времето устройство, дори без да се замислят както при избора на пишещи устройства за децата, така и при покупката им за работа. Високото качество на химикалките BiC и достъпната им цена ги правят най-продаваните в света.

Виж повече  

Химикалките BiC – най-продавани в света

Най-продаваните пишещи артикули в света са химикалки BiC. Марката достига до всички континенти и хората избират качеството на артикулите за всекидневната си работа или обучение. Най-популярни, разбира се, са химикалки BiC със син цвят. Продават се обаче и тези с червено и черно мастило, както и цветните химикалки. Химикалките BiC с най-популярните цветове на мастилото се използват в частни, държавни и общински офиси на всички географски ширини на планетата. Цветните артикули с пъстри цветове са предпочитани от децата. Малки и големи по цял свят избират различни видове химикалки BiC, знаейки добре, че тези артикули са най-добри в съотношението цена/качество. 

Химикалки BiC 1
Химикалки BiC - качество на изгодна цена

 

Българският пазар не прави изключение от световната тенденция. Хората предпочитат да използват качествени вещи. Мнозина имат поне по няколко химикалки BiC в дома или на работното място, които използват всекидневно. Дори с навлизането на новите електронни технологии хората знаят, че химикалката не може да бъде изместена от мобилния телефон например. С нея винаги се налага нещо да зап