Количка

Количка
Количката е празна.

Избери по

НачалоМарки

Faber-Castell

Филтри
Faber-Castell

Faber-Castell

Faber-Castell е водещият производител на моливи в световен план, както и един от водещите производители на други пишещи средства като химикалки, маркери и канцеларски материали като гумички и линии.

 

Фирмата има 260-годишна история в производството на моливи и държи на качество на продуктите повече от всичко. Faber-Castell е световноизвестна с висококачествени продукти, иновативни идеи в света на канцеларските материали и грижа за околната среда.

 

Устойчивост на продуктите

Faber-Castell е поела отговорност за това да произвежда продукти, които са устойчиви и да имат активна роля в това да спомагат за грижата за околната среда.

 

Компанията активно участва в дейности, които спомагат за околната среда:

- Компанията ежегодно засажда дърва в Южна Америка. Компанията има над 100 кв. км засадени дърва в Бразилия, като те абсорбират над 900 000 тона въглероден диоксид годишно;

- Над 82% от енергията, която компанията използва при произвеждането си на моливи и други канцеларски материали е възобновяема енергия.

 

Качество пред всичко

Всички продукти на Faber-Castell са създадени да бъдат висококачествени и издръжливи и в нашия каталог няма да намерите нищо по-различно. Можете да закупите разнообразие от канцеларски материали на фирмата от нашия магазин, включително чертежни моливи, цветни моливи, разнообразие от размери и цветове маркери и други.

60

продукти

Продукти

Страница 1 от 3
«1 2 3»