Сравни
0 Количка
Всички категории

Категории

Избери по

Съвместим бранд:

0
НачалоМарки

Compatible

Филтри
Compatible

Compatible

Цените на консумативите за принтер стават все по-високи. Първоначално, когато купувате принтер, неговата цена не е прекалено висока и той е изключително достъпен. Много малко хора обаче си дават сметка, че всъщност основните разходи по един принтер не са за самата машина, а за консумативите, които ще купувате в последствие.

 

Когато купувате принтер сложете една нула след цената му и тогава ще добиете представа реално колко всъщност ще ви струва да го използвате.

 

Защо да използвате съвместими консумативи?

Съвместимите консумативи за принтери струват много по-малко от оригиналните консумативи за конкретния модел, което прави разноската много по-малка за употреба на машината.

 

Нека сравним плюсовете и минусите на съвместимите консумативи:

 

Плюсове:
- Съвместимите консумативи са много по-евтини, като често те струват наполовина от цената на оригиналните, което ги прави много по-достъпни;

- Когато използвате съвместими консумативи вие не жертвате качество на принтиране. Консумативът издържа толкова дълго колкото оригинален тонер, както и принтира със сравнимо качество;

- Съвместимите консумативи често биват създадени от ремонтирани касети, което ги прави по-добри за околната среда.

 

Минуси:

- Съвместимите консумативи не са одобрени от официалните производители, което значи, че те не носят отговорност за употребата им. Те не крият риск за принтера в себе си, но въпреки това е хубаво да имате това предвид, когато използвате съвместими консумативи.

 

Имайки всичко това предвид, можете да видите защо съвместимите консумативи са предпочитан избор от мнозинството!

437

продукти

Продукти