Сравни
0 Количка
Всички категории

Категории

Избери по

0
НачалоМарки

York

Филтри
York

York

Когато става дума за домашни потреби за чистене, грижа за тялото, грижа за дома и разнообразие от други продукти за хигиена, York е един много добре познат бранд в Източна Европа. Полската компания за продукти за почистване и хигиена предлага изключително богата селекция от различни аксесоари и артикули, които са на изключително достъпна цена.

 

За един приятен и чист дом

Продуктите на York са перфектни за това да имате един чист, хармоничен и уютен дом или офис. Чистотата е един от най-важните фактори за това да се наслаждавате на обстановката си и когато имате отлични продукти за чистота, вие имате нужните инструменти за чистота.

 

Все пак чистотата е красота, а красотата е хармония.

 

Богато разнообразие

В каталога си от продукти, York предлагат богато разнообразие от модели и цветове, които да дадат възможност на всеки да намери точно това, което търси. Продуктите под името York идват в цветове с пролетни, флорални или дори по-изискани мотиви – идеални за това да са в тон с домашната или работната ви атмосфера.

 

В каталога на eoffice.bg можете да намерите разнообразие от висококачествени инструменти и аксесоари за почистване от York на страхотни цени!

37

продукти

Продукти

Страница 1 от 2
«1 2»