Количка
Количка
Количката е празна.

Избери по

Количество

НачалоМарки

Pilot

Филтри
Pilot

Pilot

Химикалките на японския производител Pilot са добре познати с отличното си качество и удобството си на употреба. От над 100 години компанията иновира технологията на автоматичните химикалки и в днешно време химикалките на Pilot са едни от най-качествените, които можете да намерите.

 

Иновативни разработки

Компанията е разработила множество технологии, които революционизираха автоматични химикалки, сред които и:

- Регулатор на мастило – химикалките имат технология, която разпределя излишното мастило в пластовете на инструмента. По този начин тя автоматично регулира потока на мастилото в инструмента и позволява за много по-гладък поток;

- Шейкър система – освен чрез натискането на копче, писалката на автоматичните химикалки може да бъде изкарана и чрез разклащане. Това позволява писалката да се прибира и изкарва с по-голяма лекота;

- Без капаче – вместо да се поставя капак върху химикалката, тя използва специална система, която прибира писалката вътре в тялото ѝ. След като писалката бъде прибрана, изходът на химикала се покрива автоматично с малък пласт метал.

 

Химикалките на Pilot идват и с множество други иновативни технологии, които да отговарят на нужди, които клиентите дори не са подозирали, че имат. Това прави и тези автоматични химикалки толкова иновативни.


В каталога на eoffice.bg можете да намерите богато разнообразие от автоматични и гел химикалки на Pilot на страхотни цени!

42

продукти

Продукти
Страница 1 от 2
«1 2»