Количка
Количка
Количката е празна.

Избери по

Количество

НачалоМарки

Herlitz

Филтри
Herlitz

Herlitz

Herlitz е един от най-големите производители на маркови канцеларски материали, произлизащ от Европа. Германската компания е известна с висококачествените си офисни и ученически стоки, като компанията е един от водещите производители на подобен тип стоки на континента.

 

100-години качество

С над 100-годишна история, германската компания предлага изключително богат асортимент от продукти за офисни и канцеларски нужди.  През десетилетията компанията разширява продуктовия си каталог до десетки хиляди продукти, като в ден днешен могат да бъдат закупени разнообразие от различни артикули за различни нужди – пишещи средства и аксесоари, продукти за рисуване, висококачествена хартия, организационни материали като папки и органайзери и още много други.

 

Всичко за вашите канцеларски нужди

Предлагаме широка гама от разнообразни продукти на Herlitz в нашия продуктов каталог с цел да дадем възможност на всички наши клиенти да намерят точно това,  което търсят за канцеларските си нужди. Предлагаме разнообразие от органайзери, папки, класьори, телбоди и висококачествена хартия за всички офис нужди, които можете да имате.

 

Заредете вашия офис с канцеларски материали от една от най-качествените европейски фирми за офис и училищни материали. Ние от eoffice.bg ви предлагаме страхотни цени за продуктите както на едро, така и на дребно!

95

продукти

Продукти
Страница 1 от 4
«1 2 3 4»