Сравни
0 Количка
Всички категории

Категории

Избери по

0
НачалоМарки

Medix

Филтри
Medix

Medix

Продуктите, които попадат под името на Medix включват богато разнообразие от почистващи препарати за дома и кухнята. Medix са българско производство и са една от най-големите фирми за почистващи препарати на Балканите – продуктите на този бранд достигат отвъд Европа, като се продават и в Азия и Африка.

 

По-добър живот за всеки клиент

Част от мисията на Medix е това продуктите да допринесат за един много по-добър и здравословен живот. Продуктите са разработени с цел да улеснят почистването, както и да правят домовете ни по-чисти и приятни за живот. Качеството на продуктите отговаря на всички ежедневни домакински нужди, които българското семейство има.


Препарати за всичко

В продуктовия ни каталог можете да намерите препаратите на Medix за всякакви видове домакински нужди. Предлагаме серии като Medix Universal – продукт, който има перфектната формула за почистване на различните кътчета и ъгли в дома от всякакъв тип мръсотия. Предлагаме и специализирани препарати за почистване на съдове, сапуни за ръце, препарати за почистване на пода и дома и антибактериални препарати.

 

От своето създаване Medix постоянно иновира света на почистващите препарати и предлага нови и все по-качествени продукти за почистване на дома. Купувайки ги от eoffice.bg, вие инвестирате в подобрена хигиена и чистота във вашия дом или офис!

72

продукти

Продукти