Количка
Количка
Количката е празна.

Избери по

НачалоМарки

Fleks Ko

Филтри
Fleks Ko

Fleks Ko

Fleks Ko е български производител, който е специализиран в производството на бели и цветни самозалепващи се етикети. Тези етикети са изключително търсени в различни сфери на бизнеса, като те биват използвани както за идентификация, така и като етикети за цени в търговията на едро и дребно, транспорта и хранителната промишленост.

 

Лесни за употреба

Качествените етикети се произвеждат на ролка и работят най-добре с инструменти като баркод принтери, етикиращи везни и най-вече маркиращи клещи, които бързо и лесно поставят лепенката.

 

Всички самозалепващи лепенки се произвеждат от разновидности от висококачествена матова и гланцова хартия. Те са устойчиви на влага и високи и ниски температури и веднъж щом ги залепите, можете да разчитате, че те няма да се отлепят за дълго време.

 

Произведени у нас

Самозалепващите етикети на Fleks Ko са единствените етикети формат а4, които се произвеждат у нас. В каталога на eoffice.bg можете да намерите разнообразие от различни бели етикети, произведени от тях – с различни размери, с прави и кръгли ъгли и на страхотни намаления. Възползвайте се и закупете етикети за вашия бизнес!

46

продукти

Продукти
Страница 1 от 2
«1 2»