Количка
Количка
Количката е празна.

Избери по

Количество

НачалоМарки

Varta

Филтри
Varta

Varta

Varta AG е световноизвестен производител на батерии, който цели да създава издръжливи батерии, които да се употребяват дълго време. Целта на компанията е да бъде активен участник в пазара на възобновяемата енергия.

 

Varta е водещ производител на всякакви типове батерии в световен план – микробатерии, батерии АА, ААА и АААА, големи батерии и други. Компанията се грижи за това всеки клиент и потребител да получава най-добрите батерии и условия за употреба на преносима енергия. В постоянно променящия се пазар, компанията се грижи постоянно да иновира продуктите си и да е винаги една стъпка пред всички други производители на батерии с качеството си – това прави и батериите им толкова издръжливи.

 

Богато разнообразие на продукти

В продуктовия каталог на eoffice.bg вие можете да намерите голяма част от батериите, които се използват в офис и домашна обстановка на Varta AG. Ние предлагаме комплекти батерии AA, ААА, цинкови и литиеви на страхотна цена.

 

Освен това предлагаме и презареждащи се батерии Varta, които се произвеждат като част от мисията на компанията да спомага за опазване на околната среда.

21

продукти

Продукти
Страница 1 от 1
«1»